House Of Tailors

Bij House Of Tailors kan elke man terecht voor zijn volledige garderobe op maat.
Als men spreekt over maatkledij denkt men vooral aan maatpakken. Een opvatting die bij House Of Tailors zeker niet van toepassing is. Casual maatwerk neemt alsmaar toe aan populariteit. Voor een leuke chino, perfect zittende jeans, hoogwaardig knitwear of een maatpak van de hoogste kwaliteit ben je bij House Of Tailors aan het juiste adres.

Elke man die een bewuste manier van aankopen heeft en die wil investeren in kwaliteit en service zal met House Of Tailors de perfecte match hebben. Investeren is misschien niet het juist geplaatste woord, want bij House Of Tailors werken we met zeer concurrerende prijzen tegenover de gewone markt.

Het samenstellen van de kledij is een leuk avontuur waarbij je perfect begeleid wordt door de tailor. Je kan kiezen uit honderden stoffen, knopen, voeringen, … Kortom; een breed assortiment van materialen, kleuren en motieven die zorgen voor een uitmuntende kwaliteit en exclusiviteit van de maatkledij. Eigenlijk schrijf je met House Of Tailors jouw eigen verhaal. Voor elke gelegenheid of situatie creëren we samen de kledij die past bij jouw verhaal, jouw identiteit en jouw vormen. De kleding zal aanvoelen als een tweede huid waarvan je het model, de kleuren en materialen zelf hebt gekozen.

Met House Of Tailors zal je vol zelfvertrouwen door het leven stappen, want zeg nu zelf, een perfect zittende outfit geeft je toch net dat tikkeltje meer.

Materiaal

Bij House Of Tailors heb je een ruime keuze aan stoffen van grote, gekende modehuizen – elk met hun eigen stijl, specialiteiten en opvallende modetrends.
De stof die je kiest, bepaalt mee het prijskaartje dat aan je kledingstuk zal hangen.

Comfort

Op onze piëdestal nemen we je maten op. Door de patronen van de kledij aan te passen aan jouw lichaam, zorgen we ervoor dat de kledij naadloos aansluit. Hét succesrecept voor een uitmuntend comfort.

Uniek ontwerp

Omdat je alles zelf kan samenstellen (stoffen, knopen, zakken, voeringen, kragen…) krijg je steeds een uniek kledingstuk. Bovendien kan je elk kledingstuk personaliseren door je initialen of je naam erin te laten borduren.

Aanpak op maat

Bij House Of Tailors creëren we een stijl die volledig bij jou en de gelegenheid past.

In de inspiratiewinkel gaan we voor ‘slow fashion’. We hechten veel belang aan rust en discretie. Zo kunnen we samen op zoek naar de perfecte materialen voor jouw kleding op maat. Daarom werken we voor onze maatkledij steeds op afspraak.

< terug naar blogberichten