Jeans op maat

De fijnste en duurzaamste denim in de wereld

Voor onze jeansbroeken werken wij met Candiani Denim.
Candiani werd opgericht in 1938, in een klein stadje in de buurt van Milaan. In de afgelopen 75 jaar groeide het bedrijf uit tot 's werelds beste en meest duurzaamste denimfabriek.
Candiani gelooft sterk in het belang van 'Made in Italy', duurzaamheid en innovatie. Deze waarden worden volledig vertaald in de kwaliteit van hun stoffen. Die stoffen gebruiken we bij House Of Tailors om mooiste jeansbroeken mee te maken.

Candiani Denim

De kwaliteitscontrole van een op maat gemaakte jeansbroek start al voor het maken van de broek zelf. Omdat elke rol denim zijn eigen 'karakter' heeft, wordt elke rol Candiani denim die het atelier binnen komt, gecontroleerd en getest op verschillende eigenschappen zoals glans, krimp en duurzaamheid.
Zo garanderen wij dat jouw jeansbroek op maat voor altijd de perfecte pasvorm heeft.

Ontwerp je eigen denim!
Kies je gewenste kleur, knopen en garens.

Bij House Of Tailors krijg je een volledig op maat gemaakte denim, een bijhorende unieke ervaring en binnen 5 weken draag je jouw eigen op maat gemaakte spijkerbroek.

We starten met het kiezen van een jeans/denim, selecteren bijpassende garen, een leuke knoop, patch en sluitwijze. Uiteraard kan je jouw jeansbroek voorzien van initialen of jouw naam.

Geef je denimcollectie meer kleur

Alleen blauwe en grijze spijkerbroeken? Niet bij House Of Tailors!
We hebben veel verschillende kleuren denims, passend voor elke stijl of seizoen.

Klaar voor een jeansbroek op maat?
Boek eenvoudig een afspraak via onze online agenda.

< terug naar blogberichten