Trouwtrends 2024

Volgens de populaire trouwplatformen is dé kleur voor 2024 'Marseille bleu'.
Met blauw die symbool staat voor stabiliteit, rust, vrede en trouw is het geen wonder dat deze kleur werd gekozen tot de kleurtrend van 2024.
Wij hebben alvast een volledig kleurenpalet aan blauwe stoffen voor jouw trouwkostuum op maat voorzien. Voor welke tint blauw ga jij?

Een kleine greep uit ons aanbod aan blauwe stoffen.

Dé wedding trend voor 2024: duurzaam trouwen

Steeds meer mensen kiezen er voor om 'eco-friendly' te trouwen. Hierbij kan je kiezen voor duurzaam drukwerk. Denk hierbij aan de uitnodigingen, menukaarten en bedankingskaartjes.
Ook kledij op maat is een duurzaam gegeven.
We gebruiken voor jouw trouwpak hoogwaardige stoffen die seizoenen lang mee gaan. Ook de maakwijze, de 'slow-fashion' gebeurt op een duurzame manier.
Enkel materialen en transport die echt nodig zijn worden gebruikt. Tel al deze aspecten samen en je hebt de duurzaamste kledij die er is.

Net dat tikkeltje meer

In 2024 draait alles om het toevoegen van net dat beetje meer flair en persoonlijke touches aan jullie trouwdag.
Met opvallende bloemen en een champagnetoren zal je zeker scoren. Ook het toevoegen van accessoires zoals manchetknopen en een stropdas zijn helemaal 2024.
Durf je next-level gaan? Ga dan voor een opvallende kleur voor jouw trouwpak. Wij maakten alvast een leuk kleurenpallet van allerhande modekleuren voor 2024.

Je kiest uit meer dan 5000 stoffen van de meest iconische stoffenhuizen.

Ben je klaar voor jouw trouwpak op maat? Boek snel een afspraak via onze online agenda.
Je kan onze inspiratiewinkel vinden in de Torhoutsesteenweg 133, 8400 Oostende (vanaf februari '24).
< terug naar blogberichten